Lautapelikahvila Turkuun

Joskus harvoin kun planeetat ovat linjassa ja valo taittaa juuri oikealla tavalla yötaivaalla möllöttävästä kuusta, voi nähdä pienen vilauksen tulevaisuudessa kimmeltävästä, mutta vielä toteutumattomasta unelmasta. Yksi tämänkaltainen hetki oli tänään, kun Happy Badger -nimisen yrittäjä(kolmikon?) mesenaatti-kamppis pärähti saataville.

Lautapelikahvila Turkuun. Aivan kuin tilauksesta. Tässä uuden sivuston (pelikilta.fi ei ole vielä ns. virallisesti julkaistu) julkaisusuunnitelmia ja esivalmisteluja tehdessäni olen jo muutaman kuukauden ajan pohtinut miten lautapeliaiheinen teemakahvila olisi kaupunkiimme kuin kutonen nopasta juuri ratkaisevalla hetkellä. Tampereella on Taverna ja sekös turkulaista kismittää, kahvila on näet juuri sellainen ja sen henkisesti toteutettu, missä itsekin viihtyisin ilta toisensa jälkeen. Haaveissani olen nähnyt juuri sopivan hämärästi valaistun tilan, jossa musiikki ei soi liian kovaa ja saan istahtaa laadukkaan pelin ääreen mahdollisesti (peliaiheisia) virvokkeita nautiskellen. Seiniä luonnollisestikin koristavat aiheeseen liittyvät sisustustaulut ja tilan akustiikka on hyvä. Katson ympärilleni ja tunnistan vielä minulle tuntemattomien ystävien kasvot. Voin vain olla ja kokea pelin lohdullista huumaa. Ennenkaikkea tila jossa voin viettää aikaa toisten samanhenkisten harrastajien kanssa ja alue joka mahdollistaa kohtaamispaikan harrastuksen parissa vähän enemmän viihtyville. Ken tietää vaikka kotiin lähtiessäni voisin samantein sponsoroida paikkaa ostamalla pelituliaisen kotiin?

Noh minä lähdin sponsoroimaan kyseistä hanketta todistetusti kolmantena henkilönä, monesko sinä olet? Pitihän se plakaatti nimineen saada sinne seinälle. Tässä vielä linkki kamppikseen, pistetään alulle Turkulainen lautapelikahvila ja peliharrastajien olohuone!

https://mesenaatti.me/3168/happy-badger-turkulaisten-lautapelipelaajien-koti/

Kirjoituksessa ei ole taustalla kaupallista yhteistyötä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Minä-Minä-Maa

Eräs parhaista neuvoista hetkeen oli esihenkilöltäni saamani kehotus käydä eräs ongelmatilanne läpi keskustellen puhelimessa sähköpostin sijaan. On helpompi olla ihminen ihmiselle, kuului perustelu. Ja totta…

Muutoksia

Vuoden eka peli oli Caper: Europe. Turpiinhan siinä tuli, kuten aina, kun lähden vaimoa vastaan pelaamaan. Turpiin on tullut viimeaikoina muutenkin, joskin lautapelien ulkopuolisessa elämässä,…

Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *