Pelikilta?

Olet lautapeleihin keskittyvällä sivustolla, jota ei ole vielä virallisesti julkaistu. Pelikilta.fi on suunnitelmissa julkaista kuluvan syksyn 2023 aikana. Tarkempi julkaisuajankohta sijoittunee Halloweenin paikkeille. Pelikilta on tarkoitettu harrastajien ystävälliseen kanssakäymiseen netissä ja onpa tuossa kyljessä myös aiheeseen keskittyvä blogi. Olet kuitenkin enemmän kuin tervetullut rekisteröitymään ja osallistumaan keskusteluun, vaikka toiminta ei tätä kirjoittaessa ole vielä virallisesti alkanut. Jos kiinnostuit niin sanottakoon vielä, että ennen julkaisua rekisteröityneille on tarjolla ”edelläkävijä” -titteli yhteisössä, jolla voi sitten halutessaan kerskailla myöhemmin.

Sivun lyhyt historia

Vuonna 2018 perustettu nettisivu, jonka alkuperäinen tarkoitus oli pitää kirjaa lautapelikokoelmastani ja aikakronikkaa peli-illoista. Kolme vuotta myöhemmin päätin laittaa kylkeen myös blogin, jossa kirjoittelen minua kiinnostavista aiheista säännöllisen epäsäännöllisesti ja pian suunnitelmiin tuli myös paikka lautapeliyhteisölle nettiin.

Tekijä

Nimeni on Tony Sundell ja sivustolla esiinnyn nimimerkillä Pahviritari. Olen pienen lapsen ylpeä isä ja pitkän linjan pelaaja.