Luukku 19 – Lippis

Joillekin lautapelit voi olla myös identiteettijuttu, haluaa kuulua heimoon ja osoittaa sitä vaikka vaatetuksella, tai sitten lautapeli-iltaan pistetään päälle aiheeseen liittyvää vaatetta. Samaan perusideaan nojasin myös aiempi luukku t-paidoista, mutta hieno lautapeliaiheinen lippis voi olla helpompi hankinta kun toisen paitakokoa ei tarvitse arvuutella. Lippis on vakiinnuttanut itsensä yleisimpänä kesähattuvalintana ja tuskin hankinta menee kovin pahasti pieleen, jos sellaisen lahjaksi päätät hankkia. Peliaiheisia lippiksiä on tullut nähtyä kivijalkamyymälöissäkin, mutta jälleen kerran käännyn suosituksessani kansainvälisen pienyrittäjien ja käsityöläisten muodostamaan Etsyyn.

Valikoimaa on niin pelaajaväreistä, kuin vähän tarkemmistakin aiheista, mutta nyt ollaan jo niin lähellä aattohulinoita, että ostopaikka kannattaa valita huolella, jotta lahja ehtii ajoissa. Tässä muutama bongaukseni Etsyn valikoimista:

Neljän meeplen lippis
Magic The Gathering
Meeple

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Minä-Minä-Maa

Eräs parhaista neuvoista hetkeen oli esihenkilöltäni saamani kehotus käydä eräs ongelmatilanne läpi keskustellen puhelimessa sähköpostin sijaan. On helpompi olla ihminen ihmiselle, kuului perustelu. Ja totta…

Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *