Halloweenin julistus!

Hyvät kanssaharrastajat nouskaamme yhdessä toteuttamaan vallankumous!

Liian kauan ovat lautapelit olleet suuren yleisön keskuudessa vain joulunajan kuriositeetti. Vuosi toisensa jälkeen on jatkunut myös joulusuklaiden tyrannimainen marssi, jossa ne saapuvat piintyneen kaupallisen perinteen pakottamana kauppojen hyllyille aivan liian aikaisin. Rakas nopanviskoja, arvostettu kortin viimeiselle kierrokselle panttaaja, vetoan nyt sinuun: eikö sinustakin olisi viimein aika tehdä jotakin? Älä heitä toivoasi lautatoveri, vaan tahtotiladynaamisesti muutosvoimaannu ja tehdään yhdessä halloweenista lautapelaamisen uusi tanner! 

Jossain ajan alkuhämärässä, joku joskus päätti viettää sen ensimmäisen vapun, joulun tai uudenvuoden ja sopia että tehdään näin seuraavanakin vuonna. Mitä muuta ovat perinteet kuin ihmisten yhdessä sopimia käytänteitä? Ja jos ne ovat ihmisten sopimia, meille voi syntyä myös uusia perinteitä. Tarttumalla toimeen, kukaan ei voi pysäyttää meitä!


Kutsun teidät lautapelien ystävät, yön lapset tai muutoin anarkistihenkiset kapinalliset yhteisrintamaan. Järjestäkäämme kaikki ystävillemme tai vakituiselle peliporukoillemme (kukin tahoillaan) 4.11. lauantaina ensimmäinen kollektiivinen, mutta perinteeksi muodostuva halloween-peli-ilta!


Laittakaa siis kutsut menemään välittömästi, juhlaan ei ole kuin pari viikkoa!


Ja kun siinä vietätte iltaa, muistakaa Pelikiltaa ja laittakaa viestiseinälle kuvia tapahtumasta, jotta kanssakapinalliset saavat voimaa toisistaan! Itselläni on suunnitelmissa laittaa kuvia jo ennakkoon ja tietenkin sitten juhlapäivänä.

Tehkää juhlasta omannäköisenne ja viettäkää kauhean ihana ilta. Lopputuloksena saamme lautapeli-sesongin venytettyä loppusyksyyn joulunajan lisäksi ja luotua kaupallisen lisäpaineen täyttää hyllyt ensin lepakoin, noidin ja kurpitsoin koristelluin elintarviketuotteiden kanssa, jolloin joulusuklaat joutuvat perääntymään ja luopumaan reviiristään. Lisäksi autamme myös joulua fanittavia arvostamaan suosikkijuhlaansa jopa enemmän, kun halloween luo suuren kontrastin juhlien välille sekä siirtää tolkuttoman varhain alkavaa joulutusta tiiviimmin loppuvuoteen, jossa sen kuuluukin olla ja jossa sitä on helpompi arvostaa. Jos panostat vielä hyggeilyyn, tarjoiluun, koristeisiin ja valaistukseen, alkaa marraskuu ilottoman vaelluksen sijasta mitä mahtavimmalla tavalla nauttia syksystä ja taistella kaamosoireita vastaan. [Joskin on pakko mainita, että kaikessa koristelussa kannustan ihmisiä tekemään ne kestävällä tavalla, mieluiten käsityönä ja panostamaan lähinnä kierrätettäviin materiaaleihin tai toteuttamaan koristeet itse leipomalla].

Tästä vielä neljätuntinen soittolista juhlan taustamusiikiksi: https://www.pelikilta.fi/soittolista-7-halloween/.

Lisäksi löydät tapahtuman jo sivuston tapahtumakalenterista marraskuun kohdalta, josta se on helppo napata omaan Google-kalenteriinsa.

Halloween on juhlana minulle henkilökohtaisesti tärkeä sekä pelikilta.fi sivustolle myös merkityksellinen, sillä se on virallisesti sivuston syntymäpäivä, ja jos tätä sivustoa haluaa jotenkin muistaa, niin se on juurikin halloweenin aikoihin. Voit esim. lähettää vähän mustia sydämiä viestiseinälle tms. mitä nyt ikinä tuleekaan mieleen. Pidetään sisällöt kuitenkin kaikenikäisille sopivina.

Sisällöistä puheenollen: lähipäivinä ja ennen varsinaista halloween-juhlaa, julkaistaan kosolti halloween-aiheista artikkelia ja muuta aiheeseen liittyvää kivaa, joten tähyilkää pelikilta.fi -sivustoa kohti erityisesti tulevan muutaman viikon aikana.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pelivuosi 2023

Pelivuosi päättyy tänään ja voi pojat (vaihtoehtoisesti margariini tytöt) minkälainen vuosi se olikaan. Mahtavia pelikokemuksia tuntui ilmestyvän elämääni vähän joka tuutista. Vuoden ensimmäinen lautapeli oli…

Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *